تکنولوژی و اثرات کرونا بر آن

فناوری ضد ویروس کرونا

جالب است بدانید که کرونای جدید یا همان کووید 19 همچنان و حتی همین الان در حال آلوده کردن مردم دنیا می باشد. در نظر داشته باشید که کروناویروس‌ ها خانواده بزرگی از ویروس ‌ها به حساب می آیند که از ویروس سرماخوردگی عادی تا سندرم حاد و شدید تنفسی یا همان سارس را در خانواده خود جای می دهند. می توان گفت که کروناویروس ‌ها در سال 1965 کشف شدند و تحقیقات و آزمایش های متعددی روی آنها به‌ طور پیوسته تا اواسط دهه 1980 میلادی صورت گرفت. در این مقاله با راهکارهای فناوری حال حاضر بر ضد ویروس کرونا آشنا خواهیم شد.

جالب است بدانید که کرونای جدید یا همان کووید 19 همچنان و حتی همین الان در حال آلوده کردن مردم دنیا می باشد. در نظر داشته باشید که کروناویروس‌ ها خانواده بزرگی از ویروس ‌ها به حساب می آیند که از ویروس سرماخوردگی عادی تا سندرم حاد و شدید تنفسی یا همان سارس را در خانواده خود جای می دهند. می توان گفت که کروناویروس ‌ها در سال 1965 کشف شدند و تحقیقات و آزمایش های متعددی روی آنها به‌ طور پیوسته تا اواسط دهه 1980 میلادی صورت گرفت. در این مقاله با راهکارهای فناوری حال حاضر بر ضد ویروس کرونا آشنا خواهیم شد.

  • جالب است بدانید که کرونای جدید یا همان کووید 19 همچنان و حتی همین الان در حال آلوده کردن مردم دنیا می باشد. در نظر داشته باشید که کروناویروس‌ ها خانواده بزرگی از ویروس ‌ها به حساب می آیند که از ویروس سرماخوردگی عادی تا سندرم حاد و شدید تنفسی یا همان سارس را در خانواده خود جای می دهند. می توان گفت که کروناویروس ‌ها در سال 1965 کشف شدند و تحقیقات و آزمایش های متعددی روی آنها به‌ طور پیوسته تا اواسط دهه 1980 میلادی صورت گرفت. در این مقاله با راهکارهای فناوری حال حاضر بر ضد ویروس کرونا آشنا خواهیم شد.

    کروناویروس و مقابله با آن

    شایان ذکر است که مقامات چینی بعد از انتشار این خبر در دنیا، سریعا کد ژنتیکی ویروس را انتشار دادند. در واقع کروناویروس ‌ها دستگاه تنفسی را در انسان ‌ها درگیر کردن و عامل 3/1 سرماخوردگی ‌های معمولی نیز هستند. این نکته خیلی مهم است که بدانید زمان و دوره نهفتگی این ویروس خطرناک بین 14 الی 20 روز خواهد بود و تا به امروز بیشتر از 80 هزار نفر را آلوده کرده است و بیشتر از 2700 را نیز به کام مرگ کشانده است و در این بین دست کم 1700 کادر پزشکی در کشور چین نیز از این بیماری بی نصیب نمانده اند.

    در حقیقت بعد از گسترش این ویروس در تعداد زیادی از کشور های دنیا، 100 ها ربات در بیمارستان‌ ها، ساختمان ‌های اداری و فرودگاه ‌های تمام دنیا مستقر شده‌ اند تا قادر باشند به متخصصان در پیش گیری از ابتلا به این ویروس کمک نمایند و البته کشور های گوناگون هم فناوری‌ های بروز و تازه به منظور مقابله با این ویروس خطرناک را مورد استفاده خود قرار می دهند.

    تلاش فناوری بر ضد ویروس کرونا - مجله یادگیری مصنوعی
    رشد روزافزون تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان

    کمک گرفتن از پهبادها در راستان فناوری ضد ویروس کرونا

    با گسترش یافتن این ویروس در کل کشور چین، برنامه‌ های تازه ای به منظور پیش گیری از ابتلا به ویروس کرونا اندیشیده شده است. مقامات این کشور از پهپاد ها در سطح کشور چین بهره گرفته اند تا افرادی که بدون ماسک از منزل بیرون می ‌آیند را شناسایی و مشخص نمایند.

    این کشور به منظور پیش گیری از شیوع این ویروس از پهپاد هایی استفاده کرده است تا موضوع بهره گیری حتمی از ماسک را به مردم یادآوری نماید. پهپاد هایی که در مناطق شهری و بر فراز جمعیت پرواز می کنند، قادرند به مردم هشدار بدهند که یا باید از ماسک استفاده کنند و یا از منزل خارج نشوند. وقتی که پهپاد ها به افراد بدون ماسک برخورد می کنند، صدایی به آنها هشدار را خواهد داد.

    استفاده از اپلیکیشن مخصوص در راستای فناوری ضد کرونا

    در این راستا همین طور اپلیکیشنی در چین ساخته شده است که مدعی است که به کاربر خود این اجازه را می دهد تا متوجه شود آیا در نزدیکی فردی که به کروناویروس مبتلا می باشد یا نه؟ این اپلیکیشن که ردیاب تماس نزدیک نام دارد، به نحوی ساخته شده است که احتمال تماس کاربران با کروناویروس را طبق میزان نزدیکی آن ها با افراد مبتلا به این بیماری یا مشکوک به ابتلا را بررسی می کند.

    در این اپلیکیشن کاربردی، استفاده کنندگان بهم منظور ارزیابی شرایط خود، می بایست یک کیوآر کد را با بهره گیری از اپلیکیشن ‌هایی مثل علی ‌پی (Alipay)، وی‌ چت (WeChat) یا کیوکیو (QQ) در تلفن همراه خود اسکن نمایند. بعد از ثبت اپلیکیشن در گوشی، بایستی نام کاربر و شماره شناسایی را به این اپلیکیشن داد. هر تلفن همراه قادر است شرایط 3 نفر را مورد ارزیابی و تحلیل خود قرار دهد.

    تکنولوژی ضد ویروس کرونا - مجله یادگیری مصنوعی
    نابودی زودهنگام ویروس کرونا به دست متخصصان و پزشکان

    جالب است بدانید که در گزارش به عمل آمده از این کارافزار، جزییات مربوط به چگونگی عملکرد آن تعیین نشده است، ولی در تعاریف مربوط به آن این طور بیان شده است که زمانی که کاربر از محافظت مناسبی برخوردار نباشد و در تماس نزدیک با فرد دیگری قرار گیرد که خطر ابتلا به کروناویروس از آن امکان پذیر است، هشدار خواهد داد.

    تعریف تماس نزدیک، شامل اشخاصی خواهد شد که با هم دیگه همکار یا هم کلاس می باشند یا در یک جا زندگی می کنند. در ضمن کادر پزشکی ای که با بیماران مبتلا به کروناویروس در تماس قرار دارند یا مسافرانی که حمل ‌و نقل انبوه را در برنامه کاری خود دارند نیز در معرض ابتلا به این ویروس کشنده خواهند بود.

    سیستم هوش مصنوعی و تلفن همراه در مقابله با کرونا

    کمپانی علی ‌بابا که غول فناوری کشور چین به حساب می آید، یک سیستم هوش مصنوعی ایجاد کرده است که قادر است افرادی که بدون ماسک بیرون هستند و یا تب دارند را از دیگر افراد تشخیص دهد. لازم به ذکر می باشد که هدف از ساخت این سیستم هوش مصنوعی، انجام اقدامی در راستای کنترل ویروس کرونا می باشد. قرار است این سیستم مبتنی بر یادگیری مصنوعی در گام های اولیه در بعضی از مراکز پخش محصولات علی بابا و بعد از آن در اماکن عمومی زیاد تری مانند بیمارستان ‌ها، ایستگاه ‌های راه‌آهن و مترو کاربرد خواهد داشت.

    در نظر داشته باشید که رونق فناوری ‌های مختلف پیشرفته در کشور چین موجب خواهد شد تا این کشور از موجی از نوآوری ‌های فناورانه در راستای نبرد با کرونا از کیت ‌های آزمایشی پر سرعت گرفته تا ردیاب ‌های بروز دما استفاده نماید. در ادامه باید گفت که در واقع یکی از حائز اهمیت ترین لوازم به منظور تشخیص و شناسایی افراد مبتلا به ویروس کرونا، دماسنج می باشد و چک کردن اغلب با قرار دادن آن در برابر پیشانی هر فرد صورت می پذیرد، ولی در خاطر داشته باشید که این روش، راه مناسبی به منظور تشخیص این بیماری نیست، بخاطر این که نه تنها زمان بر خواهد بود؛ بلکه موجب خواهد شد تا افراد کنار هم جمع شوند و این کار احتمال انتقال ویروس را زیاد تر از پیش خواهد کرد.

    کمک گرفتن از ربات‌ ها در فناوری ضد ویروس کرونا

    در تلاش در راستای کم کردن سطح تماس میان افراد، دستگاه ‌های مجهز به فناوری هوش مصنوعی (یادگیری مصنوعی) که دارای تجهیزاتی مانند دماسنج و دوربین می باشند، علائم حیاتی بیماران را اندازه ‌گیری و به پزشکان یاری خواهند رساند تا افراد مبتلا به ویروس کرونا را با سرعت بسیار بالاتری تشخصی دهند و در راستای درمان آن ها و جلوگیری از شیوع این ویروس قدم بردارند. در کنار موضوع شناسایی پر سرعت، این دستگاه ها یک ویژگی مثبت دیگر نیز دارند و آن هم این است که موجب خواهند شد تا پزشکان ارتباط مستقیم با بیماران مبتلا به کروناویروس را نداشته باشند.

    فناوری ضد کرونا - مجله هوش مصنوعی
    درمان ویروس کرونا (کووید 19) ؟؟!!

    کارهایی که ربات ها در مقابله با کرونا می کنند

    در حقیقت می توان گفت که این ربات ‌ها امور دیگری هم انجام می دهند که می ‌توان به ضد عفونی کردن اتاق ‌های بیمارستان و حتی هواپیما ها نیز اشاره داشت. اسم یکی از این ربات‌ ها، تمی می باشد که قادر است مقدار ارتباط مستقیم پزشکان با بیماران مبتلابه کرونا را به کم ترین حد ممکنه برساند. این ربات هوشمند 3 پای بلند دارد و به صفحه نمایش لمسی، فناوری صوتی الکسا آمازون، سیستم صوتی داخلی، محلی برای شارژ تلفن‌ ها و یک سیستم ناوبری خودکار مجهز می باشد که این امکان را برای او فراهم خواهد آورد تا بدون هیچ گونه برخورد با موانع به سادگی به حرکت درآید.

    تا به امروز 100 ها ربات تمی در بیمارستان ‌ها، فرودگاه‌ ها و منازل مراقبت از سالمندان مورد استفاده قرار گرفته است. جالب است بدانید ربات‌ های این شرکت در بیش از 500 مرکز درمانی در سراسر کشور آمریکا در حال بهره برداری و استفاده می باشند.

    استفاده رباتها از گاز زنون

    شایان ذکر است که این ربات ‌ها از زنون که گازی بی بو به حساب می آید به منظور به وجود آوردن یک اشعه فرابنفش شدید بهره می گیرند که موج از بین رفتن باکتری‌ ها، ویروس ‌ها و قارچ‌ ها در سطوح بیمارستان خواهد شد. از آنجایی که این ربات‌ های هوشمند قابلیت حمل آسان را نیز دارا می باشند، می‌توان آن ها را در کل بیمارستان ‌ها، آزمایشگاه و اتاق انتظار و حتی در آمبولانس مورد استفاده قرار داد. در انتهای این بخش باید این نکته را ذکر کرد که آن ها در مدت 10 الی 15 دقیقه قادر به ضد عفونی کردن اتاق بیماران خواهند بود.

    سرویس هشدار گوگل در فناوری ضد ویروس کرونا

    تعجب ندارد که این امر موجب ترس و البته سیل جست ‌و جو ها در مورد این بیماری در موتور های جست و جویی مانند گوگل شده باشد. از همین روی گوگل در پی اعلام وضعیت اضطرار از طرف سازمان بهداشت جهانی برای ماری کرونا و با علم به اینکه قادر است نخستین تاثیر را روی مردم داشته باشد، سرویس هشدار اضطراری بیرا برای چنین جست ‌و جو هایی فعال کرده است تا کاربران مستقیما به اطلاعاتی که از سوی سازمان بهداشت جهانی و دیگر منابع معتبر در خصوص با این بیماری و نحوه گسترش آن انتشار داده است، دسترسی داشته باشند.

    گوگل و فیس ‌بوک اغلب سامانه‌ های هشدار قرمز را با توجه به فجایع طبیعی و انسانی ایجاد می کنند. فیس ‌بوک از شبکه اجتماعی خود بهره می گیرد تا به کاربران و دوستان ‌شان اطلاع رسانی های لازم را داشته باشد که در امنیت هستند. امیدوارم از این مقاله نهایت استفاده رو برده باشید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای