مقایسه لاماری و فونیکس fx

صفر تا صد مقایسه لاماری و فونیکس fx و بررسی کامل این دو خودرو

  • مقدمه

    مقایسه لاماری و فونیکس fx از جمله قیاس هایی می باشد که می تواند بسیار جذاب و در عین حال کاربردی و خواندنی باشد. این دو خودرو که توسط مونتاژ کاران ایرانی تولید و وارد بازار خودرو شده است، از جمله کراس اوورهای جذاب و خوش فیس چینی هستند. در ابتدا این خودرو لاماری بود که وارد بازار ایران شد و پس از درخشش آن، دیگر خودروهای چینی از حمله فونیکس fx وارد میدان شدند. با ورود تعداد زیادی از این خودروهای لوکس و زیبای چینی، این سوال به وجود می آید که خرید کدام خودرو می تواند مناسب و صرفه اقتصادی داشته باشد؟ کدام خودرو قدرت بیشتری دارد و امکانات گسترده تری را برای کاربران ارائه می کند؟ تفاوت های لاماری و فونیکس اف ایکس چه می باشد؟

    در این مقاله می خواهیم یک مقایسه ی جامع و کامل بین دو خودروی لاماری و فونیکس fx داشته باشیم. اگر علاقه دارید درباره این دو خودرو اطلاعات بیشتری بدست آورید یا قصد خرید یکی از این خودرو ها را دارید اما نمی دانید کدامیک گزینه بهتری می باشند، توصیه می کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا به این اطلاعات مورد نیاز، دست پیدا کنید.

    مقایسه لاماری و فونیکس fx از نظر مشخصات فنی

    یکی از مهم ترین بخش های مقایسه لاماری و فونیکس fx، بررسی موتور و مشخصات فنی است. به همین علت، نخستین بخش مقاله کنونی، مقایسه لاماری و فونیکس fx از نظر مشخصات فنی است. هر دو خودروی عنوان شده در بازار ایران قدرتمند محسوب شده و دارای بیش از ۱۹۰ اسب بخار می باشند. خودروی لاماری ایما از یک موتور ۱.۵ لیتری ۴ سیلندری بهره می برد که از نوع توربو شارژ بوده و با استفاده از بنزین و سوخت رسانی تا ۱۹۵ اسب بخار نیرو ایجاد می کند. همچنین این خودرو دارای گشتاور ۲۸۵ نیوتون متر است. این قدرت از طریق یک جعبه دنده ۷ سرعته دو کلاچه به محور های جلو منتقل می شود.

    خودرو لاماری ایما

    در طرف مقابل، فونیکس fx از یک موتور ۱.۶ لیتری ۴ سیلندری استفاده می کند که این موتور نیز به توربو شارژ مجهز بوده و از طریق سیستم سوخت رسانی، نیرویی بالغ بر ۱۹۷ اسب بخار را تولید می کند. همچنین این سیستم قدرت دارای گشتاور ۲۹۰ نیوتون متر بوده و توسط یک جعبه دنده ۷ سرعته دو کلاچه مانند لاماری، قدرت را به محور های جلو انتقال می دهد. از نظر تامین قطعات یدکی و تعمیرات آن، خودروی فونیکس اف ایکس در بازار ایران جایگاه بهتری دارد. زیرا این موتور روی خودرو های دیگری همچون تیگو ۸ پرو و محصولات تازه وارد برند فونیکس هم نصب می شوند. بنابراین می توان در این زمینه، خودروی فونیکس را برنده رقابت دانست.

    دیگر نکات مهم در زمینه تست فنی

    در بخش دوم از مقایسه لاماری و فونیکس fx می خواهیم موضوع مهم تست و شتاب صفر تا صد را با هم بررسی کنیم. در بررسی های صورت گرفته مشخص شد که شتاب صفر تا صد خودروی لاماری به عدد ۹.۵ ثانیه می رسد. این موضوع در حالی است که فونیکس fx می تواند چنین آماری را در ۸.۱ ثانیه به ثبت برساند و در این بخش نیز برتری محسوسی را نسبت به رقیب خود ثبت می کند.

    از نظر حساسیت و واکنش های پیشرانه های موجود در این خودرو ها نیز باید عنوان کرد که در خودروی فونیکس اف ایکس، کمتر شاهد لگ یا وقفه جهت حرکت سریع هستیم و توربو در این خودرو سریع تر از لاماری به سیستم قدرت منتقل می شود. بنابراین در این خودرو می توان شرایط رانندگی مطلوب تری را دریافت کرد.

    برای مقایسه لاماری و فونیکس fx باید شرایط سواری و کیفیت آن را نیز در نظر بگیریم. در رابطه با میزان کوبش و هندلینگ در رانندگی شهری، در هر دو خودرو مشکل خاصی مشاهده نمی شود. بنابراین می توان کیفیت رانندگی را در هر دو خودرو مطلوب و مناسب دانست. از نظر ترمز گیری نیز می توان روی هر دو خودرو حساب ویژه ای باز کرد. اما به نظر می رسد کیفیت ترمز در خودرو های مدیران خودرو بیشتر باشد.

    برتری فونیکس اف ایکس در بخش فنی

    همانطور که مشاهده کردید در اغلب مباحث فنی مقایسه لاماری و فونیکس fx، این دو خودرو شرایطی مشابه و نزدیک به هم را داشتند. به طور کلی این خودروی فونیکس اف ایکس بود که در این شرایط نزدیک، پیروز میدان بود. علاوه بر موارد فوق، در راحتی سواری نیز می توان خودروی فونیکس را خودروی برتر دانست. این خودرو در مسیر های خاکی و ناهموار کیفیت بهتری را به سرنشینان منتقل می کند و سواری نرمی را برای آن ها ارائه می کند.

    تریم داخلی خودرو لاماری ایما

    سیستم تعلیق موجود در فونیکس اف ایکس و لاماری قابل قبول است و انحراف خاصی برای بخش عقب در هنگام پیچ های سنگین مشاهده نمی شود. همچنین در هنگام ورود سریع به پیچ نیز این خودرو ها به خوبی می توانند بدنه خودرو را کنترل نمایند. علاوه بر این موارد در این خودرو ها از ویژگی های نظیر کنترل پایداری و کنترل کشش نیز استفاده شده است تا هرگونه مشکل و کمبود پایداری را مرتفع سازند.

    مقایسه لاماری و فونیکس fx از نظر شکل و طراحی ظاهری

    یکی از مهم ترین بخش های مقایسه لاماری و فونیکس fx مربوط به شکل ظاهری و طراحی آن هاست. این دو خودرو هر دو از شکل ظاهری خشن و در عین حال جذاب و زیبا بهره مند می باشند. همین موضوع باعث شده است مقایسه بین این دو خودرو از نظر ظاهری سخت و دشوار باشد. در طراحی لاماری، زیبایی خاصی مشاهده می شود و یکی از نقاط قوت و دلیل پر فروش بودن این خودرو همین طراحی منحصر به فرد آن است. این طراحی امروزی باعث شده است این کراس اوور نسبت به سایر رقبای خود، یک سر و گردن بالاتر باشد. این طراحی خشن اغلب مورد پسند افراد جوان بوده و به همین علت آن را انتخاب می کنند.

    در طرف دیگر، خودروی فونیکس اف ایکس وجود دارد که از زبان طراحی و پلتفرم خاص و در عین حال جذاب بهره مند است. به این نوع از طراحی هنر متحرک نیز گفته می شود که در بسیاری از خودرو های روز دنیا نیز مشاهده می شود. این طراحی زیبا حس هیجان و امروزی بودن را به افراد منتقل می کند و می توان جذابیت را نه تنها در بخش جلو، بلکه در تمام بخش های این خودرو مشاهده کرد. به طوری کلی افراد زیادی طراحی خاص لاماری را بسیار بهتر نسبت به فونیکس اف ایکس می دانند. در واقع طراحی های فانتزی و فوق مدرن موجود در فونیکس اف ایکس گاهی به سمت کمتر زیبا بودن می رود. همین موضوع باعث شده از نظر طراحی، خودروی لاماری را بالاتر از فونیکس اف ایکس بدانیم.

    مقایسه لاماری و فونیکس fx از نظر طراحی و امکانات داخلی

    در ادامه بررسی تفاوت های لاماری و فونیکس اف ایکس، اینبار می خواهیم این دو خودرو را از نظر امکانات و طراحی کابین خودرو بررسی کنیم. لاماری ایما از نظر طراحی داخلی دارای امکانات جذاب و طراحی دلسپندی است که همین موضوع توانسته رضایت نسبی استفاده کنندگان را به همراه داشته باشد. در این خودرو از متریال پلاستیک خشک در بیشتر موارد استفاده شده و این موضوع از نکات منفی این طراحی می باشد. البته این موضوع برای خودروی فونیکس اف ایکس نیز مشاهده می شود و این موضوع می تواند تاثیر بسزایی در تصمیم گیری برای خرید خودروی چینی در بین مردم داشته باشد. نکته ی مثبتی که در طراحی داخلی لاماری مشاهده می شود، فاصله محوری بیشتر است که این موضوع نسبت به رقیب دیگر خود مناسب تر است. این مورد باعث می شود لاماری دارای فضای کابین بیشتری برای سرنشینان خود باشد. همچنین افرادی که در بخش عقب این خودرو حضور دارند دارای فضای پای بیشتری باشند.

    تفاوت های لاماری و فونیکس اف ایکس را در بخش صندوق عقب پیش می بریم. حجم صندوق عقب فونیکس ۲۹۲ لیتر است؛ این موضوع در حالی است که برای خودرو لاماری این مقدار به ۴۸۰ لیتر می رسد. لازم به ذکر است که برای یک خودرو در چنین کلاسی باید صندوق عقبی مناسب و با ظرفیت بالا تعبیه شود. در این زمینه با اینکه لاماری نسبت به رقبای خود دارای ظرفیت کمتری برای صندوق عقب می باشد اما با این حال نسبت به فونیکس اف ایکس امتیاز برتری خاصی دارد و می توان وسایل و تجهیزات بیشتری را درون این صندوق جای داد.

    برنده مقایسه لاماری و فونیکس fx کدام است؟

    همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به بررسی مقایسه لاماری و فونیکس fx پرداختیم. این دو خودروی لوکس و کراس اوور بازار که از ماهیت چینی برخوردارند، دارای طراحی زیبا و جذابی می باشند که برای بسیاری از افراد دلپسند و مهیج است. هر دو خودرو در زمینه های مختلف دارای امتیازات و ویژگی های مثبت زیادی می باشند. بازار فروش مناسب این دو خودرو نیز مزید بر علت شده است که انتخاب آن برای رانندگی، کار نه چندان سختی باشد. از نظر فنی، چالاکی و شتاب حرکت، باید بگوییم که خودروی فونیکس اف ایکس نسبت به رقیب خود، دارای امتیاز بیشتری است. در این خودرو هیجان رانندگی به شکل ویژه ای قابل مشاهده است و خریدارانی که مایل به خرید خودرو های تند و تیز تری هستند، به سراغ فونیکس اف ایکس می روند.

    نمای خارجی خودرو فونیکس fx

    از نظر ایمنی، باید عنوان کرد که خودروی فونیکس اف ایکس، تنها خودروی چینی موجود در کشور به حساب می آید که دارای ۵ ستاره ایمنی از موسسه معتبر یورو انکپ اروپا است. این موسسه که قوانین سخت گیرانه خاصی را برای ایمنی خودرو ها در نظر می گیرد، به این خودرو ۵ ستاره ایمنی داده است. همین موضوع باعث می شود از نظر امنیت، این خودرو را یکی از بهترین خودرو های موجود در ایران بدانیم. البته باید عنوان کرد که خودروی لاماری نیز دارای ۵ ستاره ایمنی از موسسه چینی CNCAP است. بنابراین از نظر ایمنی خودروی قدرتمندی به حساب می آید. اما چیزی که قابل مشاهده است این است که خودروی فونیکس اف ایکس در این زمینه، امتیاز بیشتری را کسب می کند.

    این مطلب ادامه دارد … .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای