واقعیت مجازی توسط اپل

استارتاپ NextVR،در زمینه واقعیت مجازی توسط اپل تصاحب شد.

شرکت اپل دائماً درحال اضافه کردن استارتاپ های جدید به زیرمجموعه خود، می باشد و اینکار را در فواصل کوتاه انجام می دهد؛ NextVR، نیز یکی از این استارتاپ هاست، که جدیدترین آن‌ها در زمینه واقعیت مجازی محسوب می‌شود و به تصاحب شرکت اپل درآمده است.

شرکت اپل دائماً درحال اضافه کردن استارتاپ های جدید به زیرمجموعه خود، می باشد و اینکار را در فواصل کوتاه انجام می دهد؛ NextVR، نیز یکی از این استارتاپ هاست، که جدیدترین آن‌ها در زمینه واقعیت مجازی محسوب می‌شود و به تصاحب شرکت اپل درآمده است.

  • شرکت اپل دائماً درحال اضافه کردن استارتاپ های جدید به زیرمجموعه خود، می باشد و اینکار را در فواصل کوتاه انجام می دهد؛ NextVR، نیز یکی از این استارتاپ هاست، که جدیدترین آن‌ها در زمینه واقعیت مجازی محسوب می‌شود و به تصاحب شرکت اپل درآمده است.

     در آوریل سال گذشته خبرهایی از تصاحب استارتاپ NextVR، توسط شرکت اپل این به گوش رسیده بود؛ این استارتاپ در حوزه واقعیت مجازی فعالیت می کند و رویدادهای زنده مانند کنسرت، مسابقات ورزشی و دیگر رویدادها را به درون این فضا انتقال می‌دهد.

     مقامات کوپرتینو در روز گذشته، تصاحب استارتاپ NextVR، را تأیید کردند؛ هم‌زمان با به تایید رسیدن این خبر، وب‌سایت Nextوی آر، نیز بروزرسانی شده است و هم‌اکنون در این استارت‌آپ عبارت « ما در حال قدم برداشتن در مسیری جدید هستیم» را شاهد می باشیم؛ این استارت‌آپ با انتشار بیانیه‌ای، فرصت را غنیمت شمرد و از شرکا و همکاران تجاری و همچنین طرف‌داران خود در سراسر جهان تشکر کرد.

     چرا که  تولید پلتفرم ویژه واقعیت مجازی خود در زمینه مسابقات ورزشی، رویدادهای موسیقی محور و تجربه‌های مرتبط با سرگرمی، را مدیون شرکا و طرف‌داران خود، می باشد.

    با توجه به اعلامیه بلومبرگ، در رابطه با تعطیل شدن دفاتر کاری استارتاپ نکست وی آر، می‌توانیم پیش‌بینی کنیم که قرار است این شرکت به صورت کامل با کمپانی اپل ادغام شده و دیگر به‌صورت مستقل فعالیت نکند. این ادغام به نفع اپل نیز هست؛ زیرا می تواند از فعالیت‌های نکست وی ار در حوزه واقعیت مجازی، بهترین استفاده را ببرد؛ باتوجه به واکنش نشان ندادن هیچ‌یک از دو شرکت اپل و نکست وی آر، در هنگام منتشر شدن گزارش 9to5Mac در اوایل آوریل امسال، از تصاحب این شرکت توسط اپل اطمینان نداشتیم.

    با وجود این‌که پس از این گزارش، چند رسانه دیگر به این موضوع دامن زدند؛ اما این دو شرکت به چند هفته سکوت خود ادامه دادند.

    هزینه تصاحب استارتاپ نکست وی آر، توسط شرکت اپل در گزارش9to5Mac  صد میلیون دلار اعلام شده بود.

    ازآنجاکه کمپانی اپل هیچ‌گاه، آمار چنین قراردادهایی را با رسانه‌ها درمیان نمی‌گذارد، احتمالاً هیچ‌گاه ارزش قرارداد این دو کمپانی را نخواهیم فهمید.

    گام مهم اپل در زمینه واقعیت مجازی

     خبرگزاری بلومبرگ پس از این‌که گزارش خود را منتشر کرد، با اپل تماس گرفت و از این شرکت به صورت رسمی تأییدیه این تصاحب را گرفت؛ اپل در بیانیه‌ای که به صورت اختصاصی در اختیار بلومبرگ قرار داده است، می‌گوید:« ما هرازچندگاهی، شرکت‌های کوچک‌تر که در زمینه‌های تکنولوژی مختلف فناوری، فعالیت می‌کنند را تصاحب می‌کنیم، اما معمولاً اهداف آینده خود در رابطه با تصاحب این شرکت‌ها یا برنامه‌هامان را اعلام نمی‌کنیم.»

     هنوز اطلاعاتی از نحوه استفاده اپل از نکست وی آر، اطلاعاتی در دست نداریم. اما می‌توانیم بگوییم با توجه به گزارش‌هایی که از مدت‌ها پیش منتشرشده، اپل احتمالاً به تولید عینک واقعیت افزوده فکر می‌کند.

     احتمالاً تیمی ویژه از اهالی کوپر تینو، درحال کارکردن روی عینک واقعیت افزوده هستند و برای تولید نوعی خاص از هدست خود را آماده می کنند.

    آن‌طور که به گوش می‌رسد، احتمالاً یک یا دو دستگاه از دستگاه های نام‌برده شده قابلیت‌های خاصی در حوزه واقعیت مجازی ارائه خواهند داد؛ بلومبرگ دراین‌باره گفته است که شیوه کارکرد هدست واقعیت مجازی اپل، احتمالاً مشابه هدست‌های هولو لنز و مجیک لیپ وان، خواهد بود و به پلتفرم واقعیت ترکیبی ویندوز (Windows Mixed Reality)، سازگار می باشد.

     اپل در سال گذشته، اپل TV پلاس را که از جمله سرویس‌های اشتراکی جدید بود، به سرویس‌های بخش خدمات خود اضافه کرد.

     بنابراین انتظار می‌رود که بتوان از طریق اپل TVپلاس، محتوای زنده‌ای که در فناوری نکست وی آر، ضبط شده است را روی گوشی‌های هوشمند یا هر محصولی که قابلیت اتصال با دستگاه های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را داشته باشد، استریم کرد.

    سرمایه جذب‌شده توسط نکست وی آر، طبق ادعاهای مطرح‌شده از سوی خبرگزاری کرانچ بیس، در حدود بیش از115 میلیون دلار بوده است؛ این استارت‌آپ در سال 2009، یعنی پیش از این‌که موج مدرن دستگاه‌های واقعیت مجازی به بازار، راه پیدا کنند، تأسیس شده بود.

    استارتاپ Oculus VR، که هم‌اکنون تحت پوشش شرکت فیس‌بوک است، در سال 2012، توانسته بود در پویش کیک استارتر، سرمایه‌ای بسیار زیاد را جذب کرده و رکورد بشکند.

    قابلیت جذاب واقعیت مجازی

    نکست وی آر، به جای تمرکز بر روی سخت‌افزار، در حوزه واقعیت مجازی، بیشتر بر نرم‌افزار متمرکز می باشد؛ به همین علت فناوری‌های ویژه ای که نکست وی آر، تولید کرده، این قابلیت را دارد که ویدئوها را ضبط و فشرده کرده و به حالت 360 درجه دربیاورد؛ کاربران می‌توانند با هر دستگاهی که دارند، آن را تماشا کنند.

    در کارنامه کاری این استارت‌آپ، همکاری با لیگ‌های ورزشی معتبر، مانند NBA و NASCAR، و یا حتی تجربه همکاری با برخی نهادهای خبری بزرگ مانند CNN،  نیز دیده می شود.

    نکست وی آر، با شراکت با این نهادها توانسته است رویدادها ی زنده و مسابقات ورزشی را به‌صورت واقعیت مجازی برای افراد به نمایش دربیاورد؛ با توجه به پیشرفت‌های چشمگیری که دستگاه‌های واقعیت مجازی در حوزه سخت‌افزار، در سال‌های اخیر داشته‌اند، شاهد سازگار شدن این دستگاه‌ها با پیشرفت‌های نرم‌افزاری نیز بوده‌ایم؛ همین موضوع، علت پیشرفت و ارتقای روزبه‌روز نسبی آن  می باشد که با سرعت به قابلیت‌های خود می‌افزاید.

     خبرهایی که در این مدت از گوشه و کنار شنیده‌ایم، حاکی از آنست که نکست وی آر، قادر شده نوعی ابزار ویژه بسازد که توانایی آپ اسکیل کردن ویدئوهای زنده را دار؛ با توجه به آمارهای داده شده، این استارتاپ اختراع بیش از چهل فناوری مختلف را به ثبت رسانده است.

    اپل در مدت اخیر، علاقه ویژه‌ای به حوزه واقعیت افزوده از خود نشان داده است؛ کارشناسان گفته اند که این کمپانی در حال ساخت پلتفرمی خصوصی، برای هدست واقعیت افزوده خود می باشد و قصد دارد این پلتفرم را ارتقا دهد.

     احتمالاً تصاحب استارتاپ نکست وی آر، نیز یکی از اقدامات اپل در راستای ارتقا دادن به پلتفرم اشاره شده است؛ بهره‌گیری از ابزار ARKit، نیز یکی از مهم‌ترین اقدامات اپل در همین راستا، می باشد.

    امیدواریم از مقاله فوق که در زمینه هوش مصنوعی بود، خوشتان آمده باشد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای