۳ فناوری برتر سال ۲۰۱۸ را بشناسید

۳ فناوری برتر سال 2022 (سالی که گذشت) را بشناسید

با فرا رسیدن سال جدید ، تحلیلگران سه فناوری کلیدی را در سال 2018 معرفی کرده اند که بیشترین مسیر توسعه را در پیش دارند.

با فرا رسیدن سال جدید ، تحلیلگران سه فناوری کلیدی را در سال 2018 معرفی کرده اند که بیشترین مسیر توسعه را در پیش دارند.

  • با فرا رسیدن سال جدید ، تحلیلگران سه فناوری کلیدی را در سال 2018 معرفی کرده اند که بیشترین مسیر توسعه را در پیش دارند.

    برترین فناوری های سال ۲۰۱۸

    سال 2017 متعلق به فناوری هایی مانند هوش مصنوعی (AI) و بلاکچین بود که فرصت ها و هیجان زیادی را نیز ایجاد کرد. صنایع فناوری با سرعت باورنکردنی به توسعه و تکامل خود ادامه می دهند و در سال 2018 نیز این روند رو به رشد را ادامه خواهند داد.

    در سال 2018 ، بحث در مورد رمزگذاری بلاکچین به طور گسترده در بخش مالی دنبال می شود و بخش های بیمه معاملات خدمات مبتنی بر مصرف کننده خود را پذیرفته اند. ربات ها همچنین برای تقویت اطلاعات و عملکرد بهتر آنها با انسان ها کار می کنند.

    با استفاده از اینترنت پرسرعت و شیوع کیفیت نمایش 4K HD ، تلفن های همراه نوع جدیدی از تلویزیون برای کاربران آنلاین هستند. شرکت های OTT مانند آمازون ، فیس بوک ، اپل و گوگل همه از این فرصت برای تهیه محتوای ویدیویی با کیفیت بالا استفاده می کنند. در واقع ، بسیاری از این شرکت ها اکنون به دنبال ارائه پیشنهادهایی در مورد حق پخش برنامه های ورزشی و در دسترس قرار دادن مطالب خود در معرض دید عموم هستند. از طرف دیگر ، این شرکت ها تهدیدی برای کانال ها و رسانه های تلویزیونی عادی محسوب می شوند.

    بسیاری از رسانه های محبوب رسانه های اجتماعی در تلاشند تا با پرداخت بخشی از هزینه های مرتبط با این فناوری ، امکان استفاده رایگان از این خدمات را برای کاربران خود فراهم کنند.

    در این مقاله ، ما بررسی خواهیم کرد که نوآوری های 2018 بیشتر در چه زمینه هایی متمرکز شده اند. در عین حال ، نوآوری های آینده چه تاثیری بر صاحبان مشاغل و مشتریان آنها خواهد گذاشت؟

    ۱. پخش زنده‌ی ویدیو و سرویس VOD

    ۱. پخش زنده‌ی ویدیو و سرویس VOD

    سرویس های ضبط شده فیلم (VOD) و پخش جریانی مستقیم می توانند دنیای بازی های رایانه ای را تغییر دهند.

    پخش کنندگان سنتی بیشترین حق پخش ورزش و سایر برنامه ها را دارند. شرکت های OTT مانند آمازون ، نتفلیکس ، اپل و فیس بوک اکنون تهدید بزرگی برای این بازیکنان هستند. در همین حال ، آمازون و فیس بوک بزرگترین مدعیان حقوق پخش برنامه های ورزشی هستند. به این ترتیب کاربران می توانند بازی های مورد علاقه خود را به صورت زنده از طریق تلفن های همراه خود مشاهده کنند. در نتیجه ، غول های شبکه های اجتماعی و تجارت الکترونیکی سرمایه گذاری زیادی را برای ساده سازی ورزش های محبوب آغاز کرده اند. آمازون قبلاً با سرویس Amazon Prime گام بلندی در این راه برداشته است و احتمال زیادی وجود دارد که بتواند کنترل این حوزه را در سال آینده کنترل کند. فیس بوک همچنین در تلاش است حق پخش این برنامه ها را بخرد و بر اساس آمار کاربران خود سود کلانی کسب کند.

    آژانس تحقیقاتی Juniper Networks آمازون را به عنوان برنده اصلی از نظر تلاش آمازون و فیس بوک برای پخش زنده برنامه های ورزشی پیش بینی می کند.

    ۲. هوش مصنوعی و بلاک چین

    ۲. هوش مصنوعی و بلاک چین

    به نظر می رسد ارز دیجیتال بیت کوین و ماشین مجازی بسیاری از فناوری ها را هیجان زده خواهد کرد. از آنجا که غول های فناوری مانند Alphabet ، IBM ، Amazon ، Facebook و دیگر شرکت های بزرگ سرمایه گذاری زیادی در این زمینه انجام داده اند. اکنون شاهد حمله چت ربات های هوشمند به این بازار هستیم. بنابراین ، ربات های هوشمندی که می توانند صدا را در سازمان ها و رستوران ها تشخیص دهند از کارآیی بیشتری نسبت به انسان برخوردار هستند.

    جونیپر پیش بینی می کند 2018 سالی باشد که بلاک چین به بانکداری و سایر برنامه های مالی مانند انتقال پول ، قراردادهای بیمه و احراز هویت دیجیتال دسترسی پیدا می کند.

    این برنامه ها نیاز به تأمین زیرساخت های لازم برای پرداخت های P2P (مردم به مردم) دارند. این پرداخت ها شامل قراردادهای بیمه هوشمند است.

     به احتمال زیاد در 12-13 ماه آینده بسیاری از بانک های بزرگ با فناوری بلاک چین سازگار می شوند تا بتوانند در مقیاس جهانی وارد معاملات مالی شوند. از طرف دیگر ، تکنیک های یادگیری ماشین تکامل می یابد و بیشتر از گذشته مورد استفاده قرار می گیرد.

    جونیپر گفت ، ارائه دهندگان فناوری به دنبال احراز هویت دیجیتالی افراد با ترکیب فناوری هایی مانند یادگیری ماشین و ارتباطات تلفن های هوشمند هستند. احراز هویت اکنون یک فرایند دستی دشوار است. افتتاح حساب در اکثر بانک ها مستلزم ارائه اسناد هویتی متعدد است که این یک فرایند ناکارآمد و زمانبر محسوب می شود.

    ۳. نفوذ اینترنت اشیا (IoT) در محاسبات لبه‌

    ۳. نفوذ اینترنت اشیا (IoT) در محاسبات لبه‌

    Edge Computing Edge computing یک تکنیک بهینه سازی ابر است که عملیات پردازش داده را در نزدیکی منابع محلی انجام می دهد. این راه حل پهنای باند ارتباطی مورد نیاز بین سنسورها و مرکز داده را کاهش می دهد.

    علاوه بر محاسبات لبه ای ، می تواند مواردی مانند برنامه ها ، داده ها و خدمات قدرت محاسباتی را از نقاط مرکزی به نقاط منطقی شبکه منتقل کند.

    بنابراین ، به احتمال زیاد رهبران فناوری جهانی برای تسریع در ارائه خدمات اینترنت اشیا و صرفه جویی در هزینه های بهبود زیرساخت ، به محاسبات لبه ای علاقه مند هستند.

    جونیپر پیش بینی می کند که در سال 2018 سرویس های اینترنت اشیا بهترین استفاده را از مدل پردازش لبه خواهند کرد. بنابراین ، اپراتورهای تلفن همراه باید هنگام سرمایه گذاری در معماری شبکه این مسئله را در نظر بگیرند. این به این دلیل است که روند رو به رشدی وجود دارد که دستگاه های اینترنت اشیا وارد کار می شوند و خدمات مورد نیاز خود را تقاضا می کنند.

    موارد بسیار دیگری وجود دارد که می تواند منجر به موج بعدی تحولات فناوری شود:

    • مشاوران روبو که از طریق برنامه های مجازی به مردم در مورد سرمایه گذاری مالی مشاوره می دهند.
    • تشخیص چهره برای استفاده به عنوان ابزاری برای تأیید اعتبار کاربر.
    • بسیاری از دستگاه های هوشمند مانند اسباب بازی های هوشمند می توانند انقلابی در آموزش ایجاد کنند.
    • همچنین در زمینه شارژ بی سیم هوشمند تغییرات قابل توجهی ایجاد خواهد شد.
    • کیف پول نیز روشی معمول برای ذخیره ارز دیجیتال خواهد بود.

    و بسیاری از نوآوری های جدید که می تواند اینترنت اشیا را متحول کند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای