اینترنت، زیرساخت انقلاب چهارم صنعتی خواهد بود

اینترنت، زیرساخت انقلاب چهارم صنعتی خواهد بود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، هوش مصنوعی ، اینترنت و شبکه های ارتباطی را زیرساخت های تحول در حوزه صنعت در چهارمین انقلاب صنعتی دانست.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، هوش مصنوعی ، اینترنت و شبکه های ارتباطی را زیرساخت های تحول در حوزه صنعت در چهارمین انقلاب صنعتی دانست.

  • وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، هوش مصنوعی ، اینترنت و شبکه های ارتباطی را زیرساخت های تحول در حوزه صنعت در چهارمین انقلاب صنعتی دانست.

    وزیر ارتباطات: اینترنت زیرساخت انقلاب چهارم صنعتی

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سومین کنفرانس انقلاب صنعتی چهارم ، دهه اخیر را دهه توسعه سریع فناوری در جهان خواند و فاصله انقلابهای صنعتی ، سرعت ایجاد و گسترش آنها را در گذشته و حال مقایسه کرد.

    فاصله بین انقلاب اول و دوم بیش از 100 سال بود ، و همینطور فاصله بین انقلاب دوم و سوم. اما امروز شکل گیری و گسترش انقلاب صنعتی در سرتاسر جهان در حال تسریع است و اگر نخبگان ما نتوانند این پیشرفت را مشاهده کنند ، ما بسیار عقب خواهیم بود.

    واعظ فناوری اطلاعات و ارتباطات را یکی از فناوری های در حال تغییر سریع می داند و کشورهای پیشرفته آن را به عنوان محرک توسعه خود برگزیده اند. وی هوش مصنوعی ، اینترنت و شبکه های ارتباطی را زیرساخت های تحول در حوزه صنعت دانست و گفت:

    اگر امروز در مورد انقلاب صنعتی چهارم صحبت کنیم ، این دستاوردی است که در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات اخیر به دست آورده ایم ، که منجر به اینترنت ، هوش مصنوعی ، اینترنت نسل پنجم و اینترنت اشیا می شود که می تواند در همه بخشها مورد استفاده قرار گیرد. ، به خصوص آنچه امروز در این کنفرانس به عنوان صنعت برگزار می شود. همچنین اثر در نظر گرفته می شود.

    زندگی آینده با اینترنت اشیا است

    ۱۰ میلیارد شیء در دنیا به اینترنت متصل هستند و طبق پیش‌بینی‌ها، تا سال ۲۰۲۵ این تعداد به ۵۰ میلیارد خواهد رسید

    یکی از مهمترین مباحث در زمینه فناوری ، اینترنت اشیا (IoT) است. به گفته واعظ ، سرمایه گذاری های زیادی در زمینه اینترنت اشیا در کشورهای مختلف انجام شده است. در حال حاضر حدود 10 میلیارد شی در اینترنت متصل است و پیش بینی می شود که تا سال 2025 این تعداد به 50 میلیارد برسد. بنابراین در آینده تحول بزرگی در این زمینه رخ خواهد داد.

    واعظی تأکید کرد: فضای مجازی و فناوری اطلاعات و ارتباطات صنعت ، فرهنگ مردم ، اقتصاد و سبک زندگی مردم را به طور کلی تغییر داده است و در چهارمین انقلاب صنعتی باید این رشته را زیرساخت تغییر صنعت دانست. واعظی در مورد ورود ایران به این حوزه گفت:

    الزاماتی برای توسعه مشاغل در این فناوری وجود دارد و ابتدا باید این بخش تنظیم شود و در مرحله بعدی تعامل و همکاری بازیگران در صنایع مختلف و مشارکت بخشهای خصوصی و دولتی در این زمینه وجود دارد. قطعاً مورد نیاز است.

    واعظ گفت: الزامات این امر تدوین قوانین جدید ، ایجاد شفافیت در بازار ، ورود سرمایه گذاران خارجی و داخلی ، توجه به نیروی انسانی و توجه به افزایش سواد دیجیتالی است.

    تأثیرات مثبت و منفی انقلاب صنعتی چهارم

    وزیر ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود ، تأثیرات مثبت و منفی انقلاب چهارم صنعتی را تشریح کرد. به گفته وی ، اثرات مثبت این انقلاب افزایش بهره وری منابع ، بهبود بهره وری ، بهبود کیفیت زندگی ، تأثیر مثبت بر محیط زیست ، کاهش هزینه خدمات ، ایمنی بالاتر ، تدارکات بهتر ، تقاضای بیشتر برای حافظه و پهنای باند ، تغییر در نیروی کار است. بازارها و مهارت ها ، ایجاد مشاغل جدید ، طراحی محصولات اینترنت اشیا و افزودن خدمات دیجیتالی به محصولات.

    یکی از مهمترین تأثیرات منفی این انقلاب عدم رعایت حریم خصوصی خواهد بود. واعظ گفت: یکی از نگرانی های اتحادیه جهانی مخابرات جلوگیری از مشکلاتی است که ممکن است در این زمینه برای مردم بوجود آید. تهدیدهای امنیتی دیگر از جمله تهدیدات موجود در این زمینه است. جنگ سایبری ، که می تواند از هک کردن امکانات حیاتی گرفته تا نیروهای نظامی باشد.

    واعظی از دانشگاه ها ، مراکز تحقیقاتی و صنعتی و سازمان برنامه و بودجه دولت خواست تا نگاهی تازه به مزایای انقلاب چهارم صنعتی داشته و خسارات احتمالی ناشی از تأخیر در این مناطق را برطرف کنند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای