هوش مصنوعی گویندگی خبر در کره‌جنوبی

هوش مصنوعی گویندگی خبر در کره‌جنوبی را به‌عهده می‌گیرد

در کره جنوبی یک گوینده خبر که به کمک هوش مصنوعی کار می کند کار خود را آغاز کرده است و از روی یک گوینده خبر واقعی طراحی شده است.

در کره جنوبی یک گوینده خبر که به کمک هوش مصنوعی کار می کند کار خود را آغاز کرده است و از روی یک گوینده خبر واقعی طراحی شده است.

  • در کره جنوبی یک گوینده خبر که به کمک هوش مصنوعی کار می کند کار خود را آغاز کرده است و از روی یک گوینده خبر واقعی طراحی شده است.

    با وجود اینکه اینترنت اخبار به روز و حتی در لحظه را در اختیار ما قرار می دهد و ما هر زمان تمایل داشته باشیم می توانیم آخرین اخبار را مطالعه نماییم اما باز هم به دلایلی مختلفی هنوز از گویندگان خبر نیز استفاده می شود. از مهمترین دلایل استفاده از گویندگان خبر می توان به این موارد اشاره نمود:

    هر گوینده خبر به شیوه ای خاص خبر را می خواند و هر یک از آنها دارای ویژگی های شخصیتی منحصر به فردی هستند و از طرفی معمولا ممکن است همراه با اعلام خبر، تجزیه و تحلیل های خود را نیز در ارتباط با خبر مربوطه ارایه دهند و از این طریق عمق بیشتری به خبر ارایه شده می دهند که این موارد معمولا از طریق خبری که در سایت های اینترنتی وجود دارد منتقل نمی شود.

    شناخت ویژگی گوینده با هوش مصنوعی

    با این وجود به نظر می رسد هوش مصنوعی بتواند جایگزین مناسبی برای گویندگان خبر باشند و از تمامی ویژگی های آنها نیز برخوردار باشند. به عنوان مثال در کشور کره جنوبی اخیرا یک گوینده که با استفاده از هوش مصنوعی طراحی شده است کار خود را آغاز کرده است. نام این گوینده AI Kim است که کلمه اول آن مخفف هوش مصنوعی در زبان انگلیسی و کلمه دوم نام گوینده ای در کره جنوبی است که بر اساس آن هوش مصنوعی گوینده جدید را طراحی کرده است. این گوینده در حال حاضر در شبکه خبری MBN مشغول به فعالیت است. AI Kim خود را اینگونه معرفی می کند:

    من پس از 10 ساعت تماشای فیلم کیم جوها و بررسی اجزای صدا، نحوه صحبت کردن، حالت های صورت، حرکت لب ها و حرکت اعضای بدن و یادگیری از همه این ها خلق شده ام و این توانایی را دارم که دقیقا همانند کیم جوها یک گوینده خبر باشم.

    نکته جالب توجه این بود که این گوینده جدید هنگام معرفی خود موفق شد دقیقا با همان صدای گوینده اصلی و با همان حالت ها جملات خود را بیان کند. هدف از طراحی این گوینده برای استفاده در شبکه های خبری به صورت 24 ساعته است به ویژه در زمان هایی که گوینده اصلی خواب است و یا به علت بیماری نمی تواند خبر اعلام کند.

    اما باید بدانید که چین اولین کشوری بود که از هوش مصنوعی برای گویندگی خبر استفاده کرد و خبرگزاری شینهوا از آن کمک می گرفت. در این خبرگزاری یک گوینده مرد به نام کوای ها ا معرفی شد و پس از مدتی گوینده خانمی به نام شین شیائومنگ هم اضافه شد. این دو گوینده با همکاری شینهوا و موتور جستجوی چینی که Soguo  نام دارد طراحی شد.

    در یکی از ویدئوهایی که در همان روزهای ابتدایی از کوای ها ا منتشر در حالیکه وی پلک می زد و سرش به نشان تاکید تکان می داد و ابرویش را کمی بالا انداخته بود خود را اینگونه معرفی کرد:

    من در تمام 365 روز سال و در طی 24 ساعت شبانه روز می توانم با شم همراه باشم و به تعداد زیادی تکثیر شوم تا برای شما اخبار بگویم.

    این گوینده جدید در جای دیگری که به زبان انگلیسی صحبت می کرد گفت که اقتضای صنعت رسانه ایجاب می کند که همزمان با تکنولوژی روز دنیا نوآوری های مستمر در کار خود داشته باشد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای